Спечелете 100 мини хладилника от МЕТРО и Загорка Ретро


Краен срок - 20 септември 2017

Лятото е време най-вече за... бира! А какво е бирата без „образцов дом“, в който да се охлажда приятно?

Само от 24.08.2017 г. до 20.09.2017 г. можеш да спечелиш един от 100 мини хладилника за 6 кена бира, като се включиш в играта на Загорка и МЕТРО. Всичко, което трябва да направиш, е да купиш минимум 2 стека Загорка Ретро кен (6х0.33л) в магазините на МЕТРО на една покупка и автоматично участваш в съответното теглене за мини хладилник. Определянето на печелившите участници ще се извърши на 4 тегления, които ще се проведат съответно на 31.08.2017 г., на 07.09.2017 г., на 14.09.2017 г. и на 21.09.2017 г.

За да участва в Играта всеки Участник:

1. трябва да закупи минимум 2 стека Загорка Ретро кен (6х0.33л) в магазините на Метро на една покупка (продуктите следва да са вписани във вписани в една фактура). Продукти извън описания, не могат да се използват за достигане на минималното количество за участие. Фактури със Загорка Ретро кен, закупени от други търговски обекти освен магазините на Метро не могат да се използват за участие и регистрация в Играта.
2. да се съгласи с настоящите Правила.

Независимо от броя на закупените стекове Загорка Ретро кен с една фактура, всеки Участник получава право само на едно участие при едно теглене в Играта с една фактура, включително при закупуване на Загорка Ретро кен 6х0.33л от Метро на количество, надвишаващо минималното количество за участие. Ако в рамките на периода на Играта, Участникът е закупил повече от един път 2 бр. стек Загорка Ретро кен 6х0.33л от Метро (т.е. участва в Играта с повече от една фактура), всяка фактура дава право на отделно участие. Участникът няма право да натрупа минималното количество за участие от 2 стека с 2 отделни покупки, отразени в повече от една фактура (например две отделни покупки на 1 стек Загорка Ретро кен (6х0.33л) всяка, за които Участникът е получил две фактури, не дават право на регистрация за участие в Играта).

Всеки Участник може да участва неограничен брой пъти през периода на Играта, при условие че отговаря на т.-10.1 от Правилата. За да получат награда от Играта, победителите са длъжни да пазят и предадат на куриера фактурата за закупените продукти, която доказва, че е била направена покупка на 2 стека Загорка Ретро кен 6х0.33л, отразени в една фактура.

Наградата, която участниците в Играта могат да спечелят при спазване на условията за участие, уредени в раздел ІІІ по-горе, е ретро хладилник за 6 кена.

Съгласно чл.13, ал.1, т.21 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица, необлагаеми доходи са предметните печалби с незначителна стойност от други игри на случайността, извън хазартните игри, посочени в чл.13, ал.1, т.20. Съгласно т.62 на Допълнителните разпоредби в същия закон, “Предметна печалба с незначителна стойност" за целите на чл. 13, т. 21 е предметна печалба, чиято пазарна цена е до 30 лв.

В тази връзка, получилите като награда мини хладилник, следва да я декларират в годишната си данъчна декларация по чл. 50 от ЗДДФЛ в срок до 30 април на годината, следваща годината на придобиването на наградата.

Определянето на печелившите Участници ще се извърши на 4 тегления, които ще се проведат съответно на 31.08.2017 г., на 07.09.2017 г., на 14.09.2017 г. и на 21.09.2017 г. Определянето на печелившите Участници ще бъде извършено измежду всички лица, отговарящи на условията за участие в Играта, , като имената на сто Участника ще бъдат изтеглени посредством специализиран софтуер в присъствието на по един представител на Организатора, на Агенцията и на Метро/Нотариус (по 25 участника на всяко теглене). Те ще бъдат поканени да получат наградата си по реда на т.18 и т.19. Ще бъдат изтеглени и още 20 резервни участника (по 5 на всяко теглене). Печелившите Участници не са задължени да приемат предоставената им от Организатора награда.

Един участник в Играта не може да спечели повече от една награда.

В срок до 5 (пет) работни дни след получаване на уведомителен SMS и имейл за спечелването на наградата, Участниците следва да се обадят на посочения в тях телефон, да посочат уникалния си идентификационен номер, за който са уведомени от Метро и да потвърдят приемането на наградата. При потвърждаване, наградата ще бъде изпратена до съответния Участник чрез куриер. За целите на предоставяне на наградата, съответният печеливш Участник следва да предостави на Организатора името си и адрес, на който желае да получи наградата.

Спечелилите участници получават наградите си чрез куриерска фирма на посочените от тях адреси най-късно до 3 (три) седмици след получаване на данните за извършване на доставката. Куриерските разходи са за сметка на Агенцията.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара