Спечелете велосипед, ваучери, безплатни курсове и още награди


Краен срок - 15 септември 2017

Има вероятност, улисани в последните слънчеви дни на лятото, да пропуснаем един от важните дни през годината. Но всъщност, вероятността е малка, няма как да го забравим, тъй като той идва със ярък звън и хиляди детски усмивки.

Да, разбира се, става въпрос за първият учебен ден! А това е „Заедно в час”!

В суматохата на предучилищната подготовка, ние от Power FM, ще ви въведем стъпка по стъпка през новостите, новините, тенденциите и всичко, което ще ви е нужно, за да посрещнете 15-ти септември спокойни и информирани. Всеки делничен ден от 28-ми август до самия първи учебен ден нашите водещи ще събират актуална информация свързана с образование и обучение и ще ви я предават на порции, в специални рубрики. Ако сте прекарали последните дни на плажа и ви предстои да подготвите ученик, не я пропускайте, ще ви е от полза.

Естествено, че няма да подминем и възможността да ви зарадваме с нова забавна игра, в която да спечелите и страхотни награди. Слушайки специалната ни програма не подминавайте и училищния звънец. Това е важен сигнал и вие трябва да запомните часа и датата, когато сте го чули. Изпратете ни тази информация, заедно с трите си имена и телефонен номер на адрес igra@powerfm.bg и вече участвате в томбола за награди. А те са:

- детски велосипед 20” размер

- 2 ваучера по 50лв за ученически пособия от детски магазини "Супер Марио"

- безплатен обучителен курс от разнообразието на обучителен център "Френе"

- Безплатно посещение на опреснителни (преговорни) курсове по английски за дете над 4 г. в периода 15-30 септември + 35 % отстъпка при записване за целогодишно обучение по английски в училище за езици "Мотив"

Дейно участие в кампанията „Заедно в час” взимат детски магазини Супер Марио. Както всяка година техните магазини са напълно подготвени да ви осигурят всичко нужно за вашите малки или големи ученици. Техните магазини са в к-с Славейков, на втория етаж в ТЦ”Престиж” и в бл.116. Посетете ги и на SuperMario.bg.

А когато става въпрос за деца, дали малки или големи, един магазин изниква все по-често в съзнанието – Pulsar Games. Това е единственото място, където ще намерите най-голямото разнообразие от компютърни и  видео игри. Вече над 20 те са лидер на пазара за развлекателен софтуер в България. Ще намерите техният магазин в мол Burgas Plaza или на Pulsar.bg

Освен за учениците, мислим и за всички заети в образователната система.  За тях нашите партньори в кампанията „Он Клиник” ще предоставят 15% отстъпка от своите процедури за безболезнено и безоператно лечение на хемороиди, потенстност и псориазис. Тези проблеми могат да бъдат доста неприятни, но решение има.

Ще ви запознаем и с обучителен център „Френе”, които  предлагат за първи път в Бургас алтернатива на образователната система за деца . На това място се работи с иновативни за града ни методи като специалистите им разработват интердисциплинарни програми, в които обучението е в пряка връзка с възпитаване на ценности, развиващи личността на детето. Повече за „Френе” ще чуете в специалнните ни информативни рубрики между 28-ми август и 15-ти септември.

Няма как да говорим за обучение и да пропуснем училище за езици „Мотив”.  Освен големи професионалисти, те са и наши приятели. Внимателно подбраните учебни системи, множеството допълнителни материали и събития, интерактивният начин на обучение, нестандартните методи и вниманието, с което те се  отнасят към всеки детайл, ще ви помогнат с лекота да усвоите чуждия език и да го почувствате като свой.

Оттук нататък ви остава да направите само едно единствено нещо - да слушате внимателно!


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара