Спечелете семеен уикенд в Банско или хамак


Краен срок - 10 септември 2017

Какъв е твоят спомен под вълшебното дърво? Разкажете ни за своите първи игри, приятелства, приключения и спечелете награда: хамак или семеен уикенд в Банско с посещение на Байкушевата мура. Споделете любимата си история с нас и още хиляди хора. Изпратете текст до 500 думи. Приказка за вълшебното дърво е кампания на Klorane и Радио Фемили в подкрепа на биоразнообразието. За това приказно видео са виновни Калина, Вая, Коко, Янтра, Бобо и талантът на режисьора Бойко Щонов:)

Играта се провежда от 10 юли до 10 септември.
Краен срок за приемане на истории е до 10-ти септември.
От 15-ти до 31- септември оценяване.
На 4 октовмри ще се обявят печелившите.

При участие в Играта в съответствие с настоящите Общи условия Участниците ще имат възможност да спечелят една от следните награди, осигурени от партньорите на Организатора във връзка с провеждането на Събитието и Играта („Наградата/Наградите”):

- Хамак

- Семеен уикенд в Банско с посещение на Байкушева мура

Жури от Организаторите (Радио Фемили и Klorane България) ще избере 10 истории, които ще бъдат заснети от професионален фотограф. Тези разкази и снимки може да участват в изложбата на Klorane „Под вълшебното дърво“.

Наградите ще се изтеглят на 04.10.2017 г. от представител на Организатора.

Имената на спечелилите Участници се обявяват на 5.10.2017 г. на интернет страницата на Организаторите и на техните фейсбук страници.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара