Спечелете 10 страхотни несесера с подаръци от Golden Rose


Краен срок - 21 септември 2017

Открий своя стил с Golden Rose

Ние от Golden Rose искаме да направим вашето лято още по-цветно и усмихнато. Предлагаме ви една онлайн разходка из няколко прекрасни женски стаи. В тях сме скрили по два от топ продуктите ни, които вие ще трябва да откриете. Знаем, че няма какво да застане между една жена и нейните любими продукти за грим и сега е моментът да го докажете.

10 от вас ще получат страхотен несесер с подаръци от нас.

През периода на провеждане на онлайн играта желаещите да участват в нея трябва да посетят специално създадената за играта страница www.goldenrose.bg/style.

Участниците трябва да открият и кликнат върху 8-те продукта с марка Golden Rose, скрити в 4 поредни снимки на онлайн стаи.

След като открият всички 8 на брой скрити продукта, участниците трябва да се регистрират за томболата за награди, като въведат име, фамилия, телефон за контакт и имейл адрес.

Всеки участник може да се регистрира само един единствен път с един и същи имейл адрес.

Наградите, които могат да спечелят участниците в играта са общо 10 броя несесери, всеки от които съдържа следните продукти: пила за нокти Golden Rose, червило Sheer Shine номер 06 и лак за нокти 60sec Еxpress Dry номер 53.

След изтичане на периода на провеждане на играта, чрез жребий, на случаен принцип посредством уеб базиран софтуер, от всички участвали ще бъдат изтеглени 10 участници, които ще спечелят награда.

Победителите ще бъдат изтеглени на 25.09.2017 г. и имената им ще бъдат обявени на микро страницата на играта: www.goldenrose.bg/style.

Печелившите участници ще получат наградите си чрез куриер, след като представител на Организатора се е свързал с тях и е получил необходимите данни за доставка ( три имена, телефон и точен адрес).

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара