Спечелете почивка в Лозенец, билет за Sting, ваучер за оптика и още награди


Краен срок - 31 август 2017

Здравей, ти, който четеш това! Как е лятото? Ходи ли на море вече? А искаш ли да отидеш още поне веднъж? Ние от ISIC Bulgariа имаме няколко специални изненади за теб – продължи по-надолу, за да разбереш. Е, все пак, ще трябва малко да се поизпотиш. ;)

Всеки знае, че с ISIC картата имаш достъп до хиляди отстъпки и намаления - БДЖ, Градски транспорт, OMV– тях няма как да пропуснеш. Но дали наистина ползваш целия потенциал на своята ISIC карта? Докажи ни, че съмненията ни за това са неоснователни, като ни покажеш как и къде за последно се възползва от намаление с ISIC! Така можеш да спечелиш готин подарък, с който лятото да стане още по-добро! С няколко прости стъпки можеш да си един от късметлиите, които ще спечелят в началото на всяка седмица от август една от яките летни награди, за които ще научиш в следващите редове. За да повдигнем малко завесата – някои от вас ще отидат на море, други на концерт, трети пък ще могат да се сдобият със страхотни очила, риза и какво ли още не.

Следи Facebook страницата ни – всяка седмица ще обявяваме нов партньор, за чийто подарък ще можеш да се бориш! Покажи ни как използваш своята ISIC карта и се включи в надпреварата за летните награди, които ще  получат авторите на най-добрите снимки!

МОЖЕШ ДА ИГРАЕШ ЗА:

    Две нощувки за двама в комплекс Екзотика, Лозенец;
    Изненади за стилни дами и господа;
    Носия.БГ подарява две ризи, елегантно бродирани с автентични шевици и тениска с подбрани елементи от автенични шевици;
    Оптики Optibox подаряват ваучер за пазаруване и специална награда;
    Билет за концерта на Sting на 16.09 и възможността да закупиш втори на 50%.

ЕТО И РЕГЛАМЕНТА:

Посети нашата Facebook страница и открий прикачената публикация „АВГУСТ – МЕСЕЦ НА ПОДАРЪЦИТЕ С ISIC”. В коментар към нея прикачи снимка, на която използваш ISIC картата си. Снимката може да е на касова бележка, на обект или на физическото предаване на ISIC картата ти за ползване на отстъпка. Разбира се, ако си забравил да ползваш намалението си в OMV, изтегли MY ISIC, зареди с намаление и снимай този момент!

Посети тази страница и въведи номера на своята ISIC карта, както и e-mail и телефон за контакти с теб. Важно е картата ти да бъде валидна!

Натисни бутон „Участвам“! С това снимката ти вече е валидна и ти имаш шанс да спечелиш някоя от страхотните награди, които сме подбрали за теб!

Готово! Всеки понеделник ще избираме двама или трима късметлии, които ще могат да се похвалят с награда от нашите партньори! Ще те уведомим по e-mail, Facebook или с телефонно обаждане на предоставените от теб контакти!

Между другото – намисли си кои са най-готините хора около теб, с които можеш да отидеш тук-там. Нека да почерпят предватително, защото има голяма вероятност да ги водиш на море! Всички от отбора на ISIC – дерзайте! Ще раздаваме подаръци през целия август! Следете Facebook страницата ни и не пропускайте да се включите!

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара