Спечелете безплатни билети за Action Aquapark, термо чаши и плажни чанти


Краен срок - 22 август 2017

Приятели, 15 години Екшън Аквапарк, Слънчев бряг, никак не са малко. Затова днес отправяме към вас нашето ново предизвикателство: покажете ни любимите си моменти от Action Aquapark за изминалите години като качите снимки от тях, посочвайки годината. Споделете снимките си с приятелите ви с хаштаг #15yearsactionaquapark.

В следващите три седмици във вторник ще раздаваме награди за участниците със снимки, събрали най-много харесвания в приложението. Наградите както винаги ще са топ - първите пет по харесвания ще получават безплатен билет за Екшън Аквапарк, Слънчев бряг, шестият - термочаша, а седмият - плажна чанта.

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ?

Можете да участвате, като се регистрирате в приложението на официалната фейсбук страница на Спонсора. Можете да намерите банер на страницата. Включващите се трябва да попълнят всички полета, които се изискват, в бланка, за да участват в томболата. Включилите се трябва да изпратят тяхна снимка от Екшън Аквапарк, Слънчев бряг, като посочат от коя година е. След това трябва да споделят снимката с техните приятели във Фейсбук и с хаштаг  #15yearsactionaquapark. Събралите най-много точки ще бъдат обявявани на 08.08 (Седмица 1), 15.08 (Седмица 2), 22.08.2017 година (Седмица 3) на фейсбук страницата на Спонсора.

Наградите са следните:

-       За първите 5 човека с най-много харесвания – безплатен билет за Екшън Аквапарк, Слънчев бряг.

-       За шестия и седмия участник с най-много харесвания респективно термо чаша и плажна чанта.

ИЗБИРАНЕ НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ


Всички избрани участници получили достъп по време на периода за подаване на информация ще бъдат включени в база данни в края на този период. Всяка седмица се избират 7 (седем) печеливши. Печелившите не могат да се повтарят от седмица на седмица. Ако печеливш от седмица 1 има най-много точки и през седмица 2, то точките му не се вземат предвид, а наградата се дава на следващия участник по точки, който не е получавал награда досега.

Очакваме снимките и спомените ви!


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара